Jornada: Registre de jornada i igualtat de tracte i oportunitats


Data: 12/07/2019
Hora: 10.00
Lloc: c. d'Enric Granados, 3-5 - Lleida
Convoca:
Observacions:

Registre de jornada i igualtat de tracte i oportunitats en una jornada a CCOO de Lleida

El divendres 12 de juliol, a al matí, a la sala d’actes del sindicat es farà una jornada sobre l’aplicació del registre de jornada i la modificació del Reial decret 6/2019 de mesures urgents per garantir la igualtat de tracte i d’oportunitats entre homes i dones.

Hi intervindran:
Jorge Moraleda, responsable de Negociació Col·lectiva de CCOO de Catalunya.
Carlos Pellejero, responsable d’Acció Sindical de l’FSC de CCOO de Catalunya.
Ramon González, responsable d’Acció Sindical de Serveis de CCOO de Catalunya.
Santi Vidal, responsable d’Acció Sindical d’Indústria de CCOO de Catalunya.

Davant l’expectació que ha generat l’aplicació del registre horari i la modificació d’aquest decret, el sindicat ha considerat que calia fer una jornada per informar els seus delegats i delegades i, alhora, posar en comú i solucionar els dubtes que aquestes dos noves normatives han plantejat.

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.