Concentració en suport a les dones d'Andalusia


Data: 15/01/2019
Hora: 19.00
Lloc: Raval de Montserrat (davant l'Ajuntament) - Terrassa (Vallès Occidental)
Convoca: CCOO Vallès Occidental-Catalunya Central
Observacions:

El proper dimarts dia 15 ens mobilitzem amb motiu del debat d’investidura a Andalusia on es materialitzarà  un vergonyós pacte de govern en què s’està negociant amb els drets de les dones.    

La Xarxa Feminista de Catalunya, en coordinació amb la d’Andalusia, de la que CCOO forma  part fa una crida de suport a les companyes d’Andalusia i denunciar el sistema patriarcal que cada dia agredeix, viola i assassina dones.  

Sabem que la vigent Llei de Violència de Gènere és clarament insuficient, així ho denunciem perquè cal millorar-la, però no podem permetre que es faci ni un pas enrere.   

Cap pacte de govern pot suposar un pas enrere.

#NiUnPasEnrere  #NiUnPasoAtrasEnIgualdad #NoNegociamos

AGENDA
Dimarts, 15 de gener
A les 19 h    Raval de Montserrat (davant de l’Ajuntament)  Terrassa

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.