Formació de llengua catalana a Lleida


Data: 27/11/2018 - 07/01/2019
Hora:
Lloc: C. d'Enric Granados, 3-5 - Lleida
Convoca:
Observacions:

L’oferta que des de la Fundació Paco Puerto i el Servei Lingüístic us fem, a Lleida, és:

• Un curs de nivell de suficiència (C1) de 120 hores. El curs començarà el 14 de gener del 2019 i acabarà el 20 de maig del 2019, i es farà els dilluns i dimecres, de 19 a 22 h, s’impartirà classe algun dissabte al matí per acabar de completar l’horari. El curs no té certificació oficial i l’alumnat que vulgui el títol s’haurà de presentar a les proves de la Direcció General de Política Lingüística.

• Dos cursos de nivell superior (C2), antic nivell D, de 90 hores.
- Un curs començarà el 15 de gener del 2019 i acabarà el 7 de maig del 2019 i es farà els dimarts i dijous, de 19 a 22 h.
- L’altre curs començarà el 14 de gener del 2019 i acabarà el 8 de maig del 2019 i es farà els dilluns i dimecres, de 19 a 22 h.

Aquest cursos no tenen certificació oficial i l’alumnat que vulgui el títol s’haurà de presentar a les proves de la Direcció General de Política Lingüística.

Els cursos estan subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i no tenen cost per a l’alumnat.

La preinscripció s’ha de fer a través del web de la Fundació Paco Puerto https://fundaciopacopuerto.cat/, a partir del 27 de novembre i fins al 7 de gener. Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar al despatx de la Fundació o al Servei Lingüístic de CCOO de Lleida (C. d’Enric Granados, 3 i 5 de Lleida, telèfon 973 26 36 66).

Les persones que vulguin fer el nivell de suficiència hauran d’acreditar, amb el certificat de nivell que tenen el nivell B, i les que vulguin fer el nivell superior hauran d’acreditar que tenen el nivell C. A més hauran de portar el dia de la selecció, del qual se’ls avisarà prèviament, la fotocòpia del DNI i la de l’última nòmina, si estan treballant; o la fotocòpia de la targeta de l’atur i el justificant del número de la Seguretat Social, si estan a l’atur.

Si hi ha més persones preinscrites als cursos que places ofertes, s’aplicarà un barem i, si cal, una prova de nivell, per decidir quins alumnes podran o no fer el curs.

Els cursos es realitzaran si hi ha el nombre suficient de persones inscrites, si no s’arriba al mínim, el curs se suspendrà.

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.