Notícies de salut laboral

CCOO organitza un seminari sindical dedicat als impactes sobre la salut del model de mobilitat

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019.

18/09/2019

més informació »


Setmana tràgica en accidents laborals per finalitzar l'agost: 3 treballadors morts i un ferit greu

Des de CCOO de Catalunya lamentem profundament el tràgic balanç de 3 treballadors morts i i un ferit greu dels últims dies d'agost. Les xifres parlen de precarietat i inversions insuficients en la protecció de la seguretat i salut dels treballadors i treballadores.

02/09/2019

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que la sinistralitat laboral és un problema de primer ordre social i laboral

46 persones treballadores mortes i 413 amb lesions greus o molt greus en el primer semestre del 2019 a Catalunya, xifres inacceptables.

31/07/2019

més informació »


CCOO exigim a patronal i administracions un increment de la prevenció i la seguretat al polígon petroquímic de Tarragona

CCOO hem analitzat en roda de premsa els darrers accidents laborals que s'han produït al sector químic de la província de Tarragona, un dels quals va ser mortal, i exigim a la patronal AEQT i a les administracions pertinents que es revisin els protocols de seguretat existents per garantir la seva efectivitat i evitar nous accidents.

26/07/2019

més informació »


CCOO exigeix a patronal i administracions un increment de la prevenció i la seguretat al polígon petroquímic de Tarragona

Roda de premsa per analitzar els darrers accidents laborals al sector químic.

25/07/2019

més informació »


Campanya de CCOO per protegir dels cops de calor

Presentació en roda de premsa, el dijous 11 de juliol de 2019.

11/07/2019

més informació »


CCOO de Lleida analitza com prevenir els cops de calor en les feines a l'aire lliure

Demà dijous, 27 de juny.

26/06/2019

més informació »


CCOO de Catalunya organitza la jornada "Dones i salut, una lluita de dia i de nit"

Demà divendres, 14 de juny, a partir de 10 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa).

13/06/2019

més informació »


Els sindicats CCOO d'Indústria i UGT-FICA convoquen a l'AEQT per a una reunió amb caràcter d'urgencia de l'Observatori Sindical de Seguretat

Fuita d'amoníac a la planta de Carburos Metálicos a la Pobla de Mafumet.

06/06/2019

més informació »


CCOO alerta que els accidents laborals a Catalunya al 2019 han empitjorat respecte del 2018

Les dades publicades dels accidents de treball a Catalunya pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies donen unes xifres en augment.

06/06/2019

més informació »


Les dones volem viure amb salut

El món del treball és un factor clau per lluitar contra les desigualats. Les malalties professionals, reconegudes i no reconegudes, constitueixen una font de dolor per a moltes dones, i, en canvi, reben una ínfima atenció institucional i un tractament molt deficient.

24/05/2019

més informació »


CCOO alerta dels riscos per a la salut de les ruïnes amb fibrociment en molt mal estat a l'antiga empresa Paviments Betón a Vilanova i la Geltrú

Roda de premsa demà dijous, 23 de maig, a les 12 hores, al local del sindicat a Vilanova i la Geltrú (c/Albert Virella i Bloda, 15, 1r).

22/05/2019

més informació »


CCOO presenta les dades sobre sinistralitat laboral del primer trimestre 2019 a les comarques gironines, en el marc de la jornada sindical sobre la vigilància de la salut

Demà divendres, 10 de maig, a les 10 hores, a la seu de CCOO a Girona (c/ Miquel Blay, 1).

09/05/2019

més informació »


Continuen augmentant les agressions al personal de presons sense fre ni resposta per part de l'Administració catalana

Diumenge passat, 5 de maig, es va produir un incident d'extrema gravetat en el Centre Penitenciari Puig de les Basses. Una interna coneguda per la seva conflictivitat i d'historial psiquiàtric va agredir un funcionari al coll amb un bolígraf manipulat, quan era traslladada de tornada a la seva cel·la. Només la ràpida intervenció d'un segon company va evitar que es consumés l'agressió, i van poder reduir la interna després que es resistís amb gran violència.

09/05/2019

més informació »


L'any 2018 es torna a confirmar l'augment sostingut dels accidents de treball des de la Reforma Laboral del 2012

CCOO de Catalunya ha presentat un informe sobre la sinistralitat laboral amb motiu del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, el 28 d'abril, que torna a confirmar l'augment sostingut dels accidents de treball des de la reforma laboral del 2012. Donem un cop d'ull a les dades més destacades d'aquest informe.

25/04/2019

més informació »


CCOO organitza accions reivindicatives i presenta l'informe de salut laboral 2018 davant el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball 2019

Demà dijous, 25 d'abril, davant la proximitat del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball (28 d'abril), CCOO de Catalunya ha organitzat una assemblea de delegats i delegades i una concentració de protesta -conjuntament amb UGT- per reivindicar treball segur.

24/04/2019

més informació »


Les dades de la sinistralitat laboral a Lleida continuen sent inacceptables

Com cada any, CCOO de Lleida commemorarà el Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball i ho farà demà 24 d'abril amb una assemblea de delegats i delegades.

23/04/2019

més informació »


28 d'abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball

Amb motiu del 28 d'abril, Dia internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, CCOO de Catalunya i la UGT volem posar de manifest el dret que tenim els treballadors i treballadores sobre les nostres condicions laborals i a exigir un treball sense riscos.

04/04/2019

més informació »


Jornada "La salut laboral de les cambreres de pis"

Atenció a la premsa el dilluns, 1 d'abril, a les 10.30 hores, a la sala 42 de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, 4a planta).

29/03/2019

més informació »


Aturades a Metro de Barcelona els dies 8 i 29 d'abril

Afectació d'amiant als treballadors i treballadores.

22/03/2019

més informació »


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.