Javier Pacheco SerradillaJavier Pacheco

Javier Pacheco Serradilla va néixer a Barcelona un 21 de novembre de 1970, fill d'emigrants extremenys dels anys 60.

Va cursar estudis d'Educació General Bàsica i de grau mitjà de Formació Professional d'automoció.

Després de 5 anys treballant en petites empreses (des d'una ferralleria fins a un taller de carburadors, passant pel repartiment de propaganda i una empresa de la construcció), el 1991 entra a formar part de la plantilla de Nissan, empresa a la qual segueix pertanyent.
 
És en aquesta empresa on entra en contacte amb CCOO, afiliant-se al sindicat a mitjans dels noranta i on comença a formar-se com a sindicalista.

El 1997 és escollit com a delegat sindical. El 1999 és membre del comitè d'empresa i responsable de CCOO a la Fàbrica de la Zona Franca.

El 2001 és elegit pels seus companys i companyes com a secretari general de la secció sindical intercentres de Nissan, càrrec que renova el 2005. Aquests mandats els va compaginar amb la presidència del Comitè d'Empresa Europeu de Nissan.

Al març de 2009 va ser elegit com a secretari general de la Federació Minerometal·lúrgica de CCOO de Catalunya, organització que en aquell congrés va passar a denominar-se Federació d'Indústria.

A finals del 2012 va ser reelegit com a secretari general i al març del 2014, quan es van fusionar les federacions d'Indústria i Fiteqa (Quimica, tèxtil i afins), va ser escollit secretari general, càrrec que exerceix a l'actualitat.

El mes de juny de 2016 es va procedir a la integració de la Federació Agroalimentària a la d'Indústria, i va tornar a ser escollit secretari general d'una federació d'Indústria de CCOO de Catalunya que integra els principals sectors industrials del país.

Al novembre de 2016, en el marc del procés de l'11 congrés de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya ha presentat la seva candidatura a la secretaria general en l'acte que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d'abril del 2017.

Documents:

1 - Carta de presentació de la candidatura de Javier Pacheco Serradilla a la Secretaria General de CCOO de Catalunya
2 - Model de recollida d'avals per a la candidatura de Javier Pacheco Serradilla a la Secretaria General de CCOO de Catalunya
3 - Manifest del Grup promotor de la candidatura de Javier Pacheco Serradilla a la Secretaria General de la CONC en l’11è Congrés
4.- Articles

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.