Altres notícies

CCOO de Catalunya celebra la Diada del Treball Digne

CCOO de Catalunya celebrarà una nova edició de la tradicional Diada del Treball Digne el dissabte 16 de setembre, a La Farga de l'Hospitalet. Es tracta d'una jornada festiva i reivindicativa que s'ha consolidat com un lloc de trobada de la gent de CCOO de tot Catalunya.

més informació »


Proper programa de CCOO a Televisió de Catalunya

Us informem que el proper programa de CCOO a Televisió de Catalunya porta per títol "Cos de dona: Cos Sí, Cosa No", i s'emetrà el dissabte 9 de setembre, a la 1 h. (matinada de dissabte a diumenge) pel Canal 33. A partir del dia 10 de setembre trobareu aquest programa en el web de CCOO de Catalunya i també a Tv3 a la carta.

més informació »


Actes de la Diada Nacional el proper 11 de Setembre

Un any més, CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona participarà en els actes de la Diada Nacional, el proper 11 de Setembre. I un cop més ho farà amb UGT i altres entitats que ens acompanyen en la reivindicació “Per una Catalunya social”, amb les quals es realitzarà la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Novament es tornarà a reclamar el dret a decidir de la ciutadania de Catalunya sobre el seu futur, però també es tornaran a reivindicar polítiques socials per la millora de les condicions de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya i la lluita contra la pobresa.

més informació »


Manifestació ciutadana contra el terrorisme i la violència el 26 d'agost

CCOO de Catalunya convoca a la manifestació ciutadana #NoTincPor. Dissabte 26 d'agost. 18 hores.

més informació »


CCOO critica la direcció de l'empresa Central de Cocinados Catar, que ha buidat les instal·lacions, deixant els treballadors i treballadores sense feina

Amb premeditació i nocturnitat.

més informació »


XV Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas

Divendres 8 i dissabte 9 de setembre del 2017 al Masnou.

més informació »


El Departament de Treball de la Generalitat dona la raó a CCOO i UGT i denega el registre de revocació del Comitè d'Empresa de Mataró Bus

En conseqüència, el comitè, amb majoria de CCOO i UGT, segueix tenint la representació legal dels treballadors i treballadores.

més informació »


Convocades aturades a Irvia Manteniment Ferroviari per exigir a l'empresa el compliment dels acords pactats

Aquest divendres, 21 de juliol, les plantilles de Montcada i Reixac i de Mataró faran una vaga de 24 hores i a les 12 hores es concentraran a l'Estació de Sants, a Barcelona, per denunciar aquesta situació i manifestar el seu rebuig a les continues modificacions substancials de les seves condicions laborals per part de la companyia, que està incomplint els acords signats i no aplica les sentències judicials en ferm. També han convocat dues hores d'aturada per als dies 24, 26 i 28 de juliol.

més informació »


CCOO denuncia l'acomiadament de tres docents (PDI) de la Universitat de Vic

Greus vulneracions dels drets sindicals i laborals.

més informació »


CCOO reclama a les zones turístiques un conveni just per a l'hostaleria

Demà dimarts, 18 de juliol, a partir de les 10.00 hores, concentració al passeig Marítim de Santa Susanna (a l'altura de l'Aqua Hotel Aquamarina).

més informació »


Acte conjunt a Mollet del Vallès contra la repressió sindical

Demà dijous, 13 de juliol, a les 18.30 hores, al Centre Cultural La Marineta.

més informació »


El Departament de Treball de la Generalitat detecta d'ofici irregularitats a l'assemblea de revocació de Mataró Bus

El Departament de Treball constata que 'no s'ha aportat documentació que acrediti que en l'Assemblea de revocació es va assolir les majories necessàries per revocar els representants legals dels treballadors en cadascun dels col·legis electorals de l'empresa'.

més informació »


CCOO denunciarà el paper de l'empresa gestora en l'intent de revocació del Comitè d'Empresa de Mataró Bus

Fins a 8 irregularitats greus del procés de revocació: l'empresa va utilitzar fraudulentament el vot de directius, caps i inspectors per assolir la majoria suficient que no tenia en el col·lectiu de conductors.

més informació »


CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies