Altres notícies

La Federació d'Educació de CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona demana que es posi data a la retirada d'uralita dels centres educatius

Presentada instància als Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament del Maresme - Vallès Oriental, davant del perill que suposa per al personal i l'alumnat.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participarà a Breda al debat ‘El sindicalisme català davant del referèndum'

Demà divendres, 5 de maig, a les 20 hores.

més informació »


TERTÚLIA SOBRE ELS PLANS D'IGUALTAT A LES EMPRESES

Els dimecres la Clara Armengol de VOTV modera la tertúlia de dones. Avui posem a debat els plans d'igualtat a les empreses.

més informació »


Campanya de la renda 2016

Fes la declaració de la renda 2016 amb CCOO

més informació »


El Comitè de Gráficas de Prensa Diaria (tallers del Grup Zeta) reclama informació sobre el futur de la planta de Parets del Vallès

Comunicat emès pel Comitè d'Empresa de GPD, els tallers del Grup Z, davant les informacions aparegudes en relació amb el futur de la planta de Parets del Vallès.

més informació »


CCOO organitza un acte en commemoració de l'ocupació del sindicat vertical i la recuperació de les llibertats a Mollet del Vallès

El 29 d'octubre del 1979, treballadors i treballadores del Baix Vallès vinculats a CCOO ocupaven l'edifici del sindicat vertical, demanant la devolució d'aquest patrimoni als sindicats legalitzats feia molt poc temps. Molts dels treballadors i treballadores havien estat protagonistes de la lluita clandestina durant el franquisme, i ara es comprometien amb una llarga lluita per consolidar la nova democràcia i millorar les condicions de vida dels treballadors i treballadores, lluita que avui en dia encara continua.

més informació »


CCOO condemna l'agressió sexual a una noia produïda als lavabos d'una discoteca a Granollers

El passat dijous 13 d'abril es va produir un fet molt greu a la Discoteca 2046 Granollers, quan dos nois presumptament van violar una noia als lavabos de la discoteca. Segons mitjans de comunicació locals com 'El 9 Nou' i la 'Revista del Vallès', els presumptes agressors han passat a disposició judicial, i el jutjat de guàrdia ha ordenat presó.

més informació »


ACTE MEMÒRIA HISTÒRICA AL CENTRE CULTURAL LA MARINETA - MOLLET DEL VALLÈS

Et volem convocar a l'important acte de memòria històrica que farem el proper 24 d'Abril a Mollet del Vallès a les 19h, al Centre Cultural “La Marineta” de Mollet del Vallès (Carrer de l'Església, 7).

més informació »


CCOO subratlla la importància d'una sentència sobre el dret d'una treballadora de DIA a reduir jornada i triar horari per guarda legal

Drets constitucionals a la protecció a la família i la infància.

més informació »


CCOO celebra una nova sentència de nul·litat en l'acomiadament d'una treballadora en situació de baixa per malaltia

Empresa d'hostaleria.

més informació »


MOBILITZACIÓ A OSONA

Avui dia 23 ens hem mobilitzat a Santa Eugènia de Berga per reclamar millors salaris i condicions de treball al sector laboral, especialment al sector de les càrnies.

més informació »


MOBILITZACIÓ A L'HOSPITAL DE MATARO

Avui dia 22 ens hem mobilitzat a l'hospital de Mataró per reclamar millors salaris i condicions de treball. També convoquem a la mobilització de demà davant Foment del Treball a Barcelona a les 13h.

més informació »


MOBILITZACIÓ A L'ÀREA COMERCIAL DE GRANOLLERS

Avui dimecres 22 de març ens hem mobilitzat a l'àrea comercial de Granollers centre per reclamar millors salaris i condicions de treball. També convoquem a la mobilització de demà davant Foment del Treball a Barcelona a les 13h.

més informació »


GONZALO PLATA, REELEGIT SECRETARI GENERAL DE U.I. CCOO VALLÈS ORIENTAL-MARESME-OSONA

La nova direcció va rebre el 96% de suports d'entre els delegats i delegades assistents al Congrés. Allà mateix es va escollir la nova executiva intercomarcal, així com aquelles responsabilitats derivades dels Nuclis de Participació Territorial del Baix Montseny, Osona i el Maresme.

més informació »


Segon congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona

Demà dimarts, 7 de març, a partir de les 9.30 hores, tindrà lloc al Teatre Auditori Can Palots (c/Barcelona, 8, Canovelles) el segon Congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona, amb assistència del secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, qui intervindrà sobre les 11 hores.

més informació »


II Congrés de Serveis - VORMAROS

El passat dia 16 de febrer, va tenir lloc el II Congrés del Sindicat Intercomarcal del Vallès Oriental-Maresme-Osona de Serveis a Mataró, on va ser escollida com a secretaria general ANA MORENO DELGADO.

més informació »


II Congrés de la FSC-VORMAROS

El passat dia 13 de febrer es va celebrar el Congrés de la FSC-VORMAROS on es va escollir al nostre secretari general,en Jordi Tomàs, i tots els òrgans de direcció.

més informació »


II Congrés d'educació de VORMAROS

El passat 13 de febrer es va celebrar el II Congrés d'educació de VORMAROS a Granollers, en el que es va escollir com a nova Secretaria a na Isabel Huertas.

més informació »


Primer Congrés del Sindicat Intercomarcal de Construcció i Serveis

El passat 13 de febrer de 2017 en els locals de la Unió Intercomarcal es va realitzar el primer Congrés del Sindicat Intercomarcal de Construcció i Serveis, fruit de la fusió dels antics sindicats de Construcció i Fusta i Serveis Privats.

més informació »


A Mataró, la FECCOO ha realitzat xerrades informatives dirigides al personal funcionari (MUFACE)

Aquestes xerrades tenen gran acceptació entre el professorat. Els temes que s'han tractat són: - Aspectes generals de les pensions. - Modalitats de jubilació actual: voluntària, forçosa... - Alguns elements del càlcul de la pensió.

més informació »


A Granollers, la FECCOO ha realitzat xerrades informatives dirigides al personal funcionari (MUFACE)

Aquestes xerrades tenen gran acceptació entre el professorat. Els temes que s'han tractat són: - Aspectes generals de les pensions. - Modalitats de jubilació actual: voluntària, forçosa... - Alguns elements del càlcul de la pensió.

més informació »


CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies