CCOO de Catalunya

La lluita per la devolució del patrimoni sindical


Vine a l'acte del dia 24 d'abril »

CCOO, protecció dins i fora de la feina


Afilia't! »

Nou carnet digital de CCOO de Catalunya


Descarrega-te'l al mòbil! »

CCOO organitza un acte en commemoració de l'ocupació del sindicat vertical i la recuperació de les llibertats a Mollet del Vallès

El 29 d'octubre del 1979, treballadors i treballadores del Baix Vallès vinculats a CCOO ocupaven l'edifici del sindicat vertical, demanant la devolució d'aquest patrimoni als sindicats legalitzats feia molt poc temps. Molts dels treballadors i treballadores havien estat protagonistes de la lluita clandestina durant el franquisme, i ara es comprometien amb una llarga lluita per consolidar la nova democràcia i millorar les condicions de vida dels treballadors i treballadores, lluita que avui en dia encara continua.

més informació »


CCOO condemna l'agressió sexual a una noia produïda als lavabos d'una discoteca a Granollers

El passat dijous 13 d'abril es va produir un fet molt greu a la Discoteca 2046 Granollers, quan dos nois presumptament van violar una noia als lavabos de la discoteca. Segons mitjans de comunicació locals com 'El 9 Nou' i la 'Revista del Vallès', els presumptes agressors han passat a disposició judicial, i el jutjat de guàrdia ha ordenat presó.

més informació »


ACTE MEMÒRIA HISTÒRICA AL CENTRE CULTURAL LA MARINETA - MOLLET DEL VALLÈS

Et volem convocar a l'important acte de memòria històrica que farem el proper 24 d'Abril a Mollet del Vallès a les 19h, al Centre Cultural “La Marineta” de Mollet del Vallès (Carrer de l'Església, 7).

més informació »


Més notícies »CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies