CCOO de Catalunya

Nou carnet digital de CCOO de Catalunya


Descarrega-te'l al mòbil! »

CCOO, protecció dins i fora de la feina


Afilia't! »

CCOO denunciarà el paper de l'empresa gestora en l'intent de revocació del Comitè d'Empresa de Mataró Bus


#larareadmissio »

Gonzalo Plata, Secretari General de CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona, a Mataró Notícies: "Plegats podem trobar la vía per fer una reconversió industrial a Mataró"

Gonzalo Plata parla a Mataró Notícies sobre l'atur a Mataró degut a la precarietat i estacionalització laboral. Aquesta situació podria evitar-se si es tornés a atraure indústria cap al Maresme per part del Govern català i treballar plegats perquè les indústries que hi ha a la comarca juguin un paper important al futur.

més informació »


CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya condemnen les actuacions judicials d'avui a les institucions catalanes

Des de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya condemnem les actuacions judicials que s'han portat a terme per part de les forces policials al llarg d'aquest matí a les institucions de Catalunya. La desproporcionalitat és un camí que ens porta a un enfrontament polític i social indesitjat i no a la solució política, que, com hem reafirmat sempre, passa pel dret a decidir de la ciutadania. Ha de cessar la conculcació de drets civils i mesures d'àmbit penal que s'estan duent a terme a Catalunya i exigim que es deixin de violar drets com el de manifestació, reunió, el dret a la informació i al secret de les comunicacions.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO de Girbau recull material escolar per la campanya de la Xarxa d'Acció Solidaria

Els companys i companyes de la Secció Sindical de CCOO de Girbau, de Vic, han col·laborat en la campanya de recollida de material escolar per a la Xarxa d'Acció Solidària (XAS), recollint gran quantitat de material.

més informació »


CCOO valora l'actuació dels equips d'emergència de Kao Corporation davant la fuita ocorreguda ahir

Ahir al migdia es va activar l'alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya per un núvol de color ocre a les instal·lacions de Kao Corporation de Mollet del Vallès, que en cap moment va afectar l'exterior del recinte ni va provocar ferits i es va resoldre al cap de dues hores. CCOO vol valorar l'actuació dels equips d'emergència de la planta i el comportament exemplar del personal de l'empresa.

més informació »


CCOO impulsa una campanya informativa davant la posada en marxa de la renda garantida de ciutadania, el proper 15 de setembre

Avui, 13 de setembre, CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona hem participat en la campanya informativa que CCOO ha organitzat sobre la renda garantida de ciutadania, que es posarà en marxa el proper divendres, 15 de setembre.

més informació »


L'atur creix al mes d'agost respecte al mes de juliol, a la comarca del Vallès Oriental

Declaracions de Gonzalo Plata, Secretari General de CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona, a Vallés Visió sobre les dades d'atur al Vallés Oriental

més informació »


XV Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas

Els dies 8 i 9 de setembre del 2017, Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya organitza la XV Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas. Es farà al Masnou, a l'alberg J. M. Batista i Roca (av. Senyors Cusí i Furtunet, 52).

més informació »


Proper programa de CCOO a Televisió de Catalunya

Us informem que el proper programa de CCOO a Televisió de Catalunya porta per títol "Cos de dona: Cos Sí, Cosa No", i s'emetrà el dissabte 9 de setembre, a la 1 h. (matinada de dissabte a diumenge) pel Canal 33. A partir del dia 10 de setembre trobareu aquest programa en el web de CCOO de Catalunya i també a Tv3 a la carta.

més informació »


Actes de la Diada Nacional el proper 11 de Setembre

Un any més, CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona participarà en els actes de la Diada Nacional, el proper 11 de Setembre. I un cop més ho farà amb UGT i altres entitats que ens acompanyen en la reivindicació “Per una Catalunya social”, amb les quals es realitzarà la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Novament es tornarà a reclamar el dret a decidir de la ciutadania de Catalunya sobre el seu futur, però també es tornaran a reivindicar polítiques socials per la millora de les condicions de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya i la lluita contra la pobresa.

més informació »


Més notícies »CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies