Conveni de col·laboració al Vallès Occidental entre CCOO, UGT i la Creu Roja

Roda de premsa demà divendres, 13 de març, a les 10 h a Terrassa

Demà divendres, 13 de febrer de 2015, es farà roda de premsa a Terrassa on es formalitzarà la signatura del conveni de col·laboració acordat al Vallès Occidental entre CCOO, UGT i la Creu Roja.

A totes tres entitats els uneix la fita de la solidaritat amb la població que està rebent les conseqüències d’una crisi que porta molts ciutadans i ciutadanes a un nivell de pobresa inèdita en els darrers 35 anys.

A aquest efecte, demà divendres 13 de març, a les 10 del matí, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Vallès Occidental (Ctra. N-150, Km 15 de Terrassa), se signarà aquest conveni de col·laboració, continuació del signat l’any passat, que permet fer recollida d’aliments durant tot l’any a diferents empreses de la comarca.

Hi assistiran Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental – Catalunya Central; Josep Santcristòfol, secretari comarcal d’UGT del Vallès Occidental; Josep Quitet, president provincial de Creu Roja, i Juan Antonio García, coordinador provincial de Creu Roja.

A la roda de premsa també s’explicarà la segona Cursa Solidària per la Justícia Social (http://cursajusticiasocial.cat/), que tindrà lloc el diumenge 22 de març a Terrassa, impulsada per CCOO, UGT, l’Ajuntament de Terrassa, UAT, el Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa, l’esplai La Fàbrica i Prodis, amb el suport de la Creu Roja. 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de març de 2015 
 

Agenda:
Divendres 13 de març de 2015
a les 10hores
Sala del Plens Consell Comarcal del Vallès Occidental – Ctra. N-150, Km 15. Terrassa