S’arriba a un acord sobre els increments salarials pendents del Conveni del metall de Tarragona

En la reunió d’ahir de la comissió negociadora del Conveni del metall de Tarragona, CCOO d’Indústria, l’MCA-UGT i la patronal APEMTA van acordar el pagament de la part dels increments salarials pendents dels acords de juliol de 2013 que s’havia de fer efectiva aquest any. Aquesta quantitat s’abonarà en les nòmines dels treballadors i treballadores del sector de la província sota el concepte “a Cta./convenio” i s’ha de fer amb efectes retroactius des del mes de gener d’enguany.

Acta de l’acord signat (inclou l’import d’increment per grups professionals)

CCOO d’Indústria de Catalunya valora positivament aquest acord, amb el qual es dóna compliment als acords assolits l’any 2013 després d’un interns procés de negociació, ja que ens permet centrar-nos ara en la negociació de la renovació del Conveni del metall de Tarragona, amb l’objectiu d’aconseguir millores significatives per als treballadors i treballadores del sector.

Per informar els delegats i delegades del sector del detall d’aquest acord, CCOO d’Indústria de Tarragona ha convocat una assemblea el proper 8 d’abril. La propera reunió de la comissió negociadora del conveni està prevista per al dia 29 de març.

NOTA INFORMATIVA 5