CCOO celebra una assemblea de delegats i delegades de Tarragona sobre la salut a la feina

Demà divendres, 24 d’abril, a la URV

Demà divendres, 24 d’abril, amb motiu de la proximitat del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball  (que té lloc cada 28 d’abril), CCOO de Tarragona organitza una assemblea de delegats i delegades i comitès d’empresa, a l’aula magna de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona (Av. de Catalunya, 35), a les 11hores.

Comptarem amb la presència dels secretaris generals de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i de CCOO de Tarragona, Jaume Pros; de la responsable de Salut Laboral de CCOO de Catalunya, Loly Fernández, i de la secretària de Salut Laboral de CCOO de Tarragona, Montse Sanahuja.

Aquest any hem organitzat els actes del 28 d’abril sota el lema “VAGA NO ÉS DELICTE, PERÒ PERDRE LA SALUT A LA FEINA, SÍ”. CCOO volem denunciar que les retallades atempten contra la democràcia i la salut a la feina.

Prèviament a l’assemblea, us convoquem en roda de premsa a les 10 hores, al mateix lloc, per informar-vos de l’estat de les polítiques preventives i de l’evolució de la sinistralitat laboral, i dels actes previstos per a l’1 de Maig.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 23 d’abril de 2015

Agenda:
Divendres 24 d’abril de 2015
10 hores (roda de premsa); 11 hores (assemblea)
Sala de Graus Facultat Ciències Jurídiques URV (Campus Catalunya) – Av. de Catalunya, 35. Tarragona