contrast  

Departament de Sostenibilitat

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sostenibilitat@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Davant la injustificable supressió del títol de transport més utilitzat durant l'estiu a tres municipis de la Costa Daurada

CCOO de Tarragona reivindica la retirada del nyap d'invalidar la T-10 per part de l'ATM


L’Autoritat Territorial de Mobilitat del Camp de Tarragona (ATM) va aprovar fa unes setmanes la supressió de la validesa de la targeta de transport T-10 a Vila-seca, Salou i Cambrils durant els mesos d’estiu (21 de juny - 11 de setembre). L’argument és ús massiu d’aquest títol per part dels operadors turístics, el que té conseqüències sobre els costos d’explotació i el dèficit de la xarxa pública.

CCOO considera que la mesura és un veritable nyap, que no aborda el problema de fons d’un model de funcionament molt millorable.

L’anul·lació de l’ús de la T-10 en els viatges amb origen, destí o trànsit per aquest tres municipis és totalment desproporcionada. Causa un perjudici important als treballadors i treballadores, que tenen aquesta targeta com la més habitual per als seus desplaçaments. Amb les condicions actuals no els surt a compte utilitzar un altre tipus d’abonament i, lògicament, el cotxe particular resulta molt més car, té més riscos de sinistralitat i en altres casos no és una opció (manca de carnet de conduir o de vehicle).

Per aquest motiu, representants de la direcció de CCOO Tarragona hem contactat de manera urgent amb el director de l’ATM. Hem reivindicat retirar la mesura i formar part d’aquesta comissió territorial, tal i com es produeix en altres territoris de Catalunya. D’aquest contactes es pot despendre que hi ha voluntat de trobar una solució perquè els treballadors i treballadores del territori puguin seguir utilitzant la T-10 i no vegin així més deprimides les seves condicions de treball.

També sembla possible generar un espai de participació per  buscar veritables solucions al problema del funcionament i finançament del transport públic amb la participació de les organitzacions implicades.

CCOO defensa que la millora de la mobilitat del Camp de Tarragona passa per aprofundir la integració tarifària, incorporant les rodalies ferroviàries i millorar la qualitat dels serveis existents i ampliant l’oferta. Això permetria captar més usuaris fidels, el que ajudaria a fer més eficient el sistema de transport, i al mateix temps millorar els resultats socials, ambientals i econòmics.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 17 de gener de 2014


17/01/2014

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI