En el sector de la Dependència i Geriatria

CCOO valora positivament l'article 166 de la Llei de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, tot i que només parcialment


Un cop publicat al DOGC la Llei de pressupostos de la Generalitat 2020 i la Llei de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, volem manifestar una parcial satisfacció en relació amb l’article 166 d’aquesta llei, perquè només preveu parcialment les reivindicacions de CCOO.

L’esmentat article 166 diu que “el Govern ha d’aprovar, en el termini de quatre anys, un escenari de recursos plurianual que permeti tendir progressivament a l’equiparació de les condicions laborals dels professionals de la xarxa concertada de serveis socials d’atenció a la dependència amb les de la resta de personal de la xarxa de serveis socials de gestió directa”.

Des de CCOO volem recordar que és una petició nostra de fa molt de temps i que ara només valorem parcialment de manera positiva perquè el nostre requeriment envers aquest tema seria no esperar els quatre anys per fer-ho de manera progressiva, sinó que aquests canvis es portessin a terme de manera immediata.


18/05/2020

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.