El proper dilluns, dia 8 d'octubre, a les 12.30 hores, al c/ Rivadeneyra, 6, de Barcelona

Reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de la Generalitat


El proper dilluns, dia 8 d’octubre de 2018, a les 12.30 hores, l’Administració ha convocat reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de la Generalitat de Catalunya. Tindrà lloc a la seu de la Direcció General de Funció Pública (c/ Rivadeneyra, 6, Barcelona). Aquesta convocatòria es fa en compliment de l'acord aconseguit ahir, 4 d'octubre, a la Comissió de seguiment de l'acord de la Mesa, de la qual CCOO forma part.

L’acord signat preveu per als empleats públics de la Generalitat l’increment linial i consolidable del 0,2% de la massa salarial (aproximadament 70 € bruts/anuals de salari), que anirà a complement específic o a complement de grup per al personal laboral.

D'aquesta manera es concreta on anirà el 0,20% que restava incorporar a l'increment retributiu per als empleats públics de la Generalitat per al 2018 (1,5% + 0,25% + 0,2%), que CCOO havia acordat ja el passat 18 de setembre.

A la reunió de la Mesa, CCOO continuarem exigint:
- El pagament immediat de la totalitat de l’increment retributiu del 2018.
- L’entrada en vigor immediata de la millora que suposa la percepció del 100% de les retribucions en cas de baixa per incapacitat temporal des del primer dia.
- Complir l'Acord de Govern de retorn de la paga ja compromès.
- La convocatòria urgent de la Mesa per negociar el calendari del retorn de les pagues del 2013 i  el 2014, així com altres drets i conceptes retributius, socials i de recuperació i millora de les nostres condicions de treball.

En definitiva, continuarem exigint que el Govern abandoni l’estratègia dilatòria que està emprant i assumeixi els acords que ha signat.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 5 d’octubre de 2018
05/10/2018

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.