La FSS-CCOO signa un acord amb Wellington Learning International per oferir al seu afiliació cursos de terminologia sanitària en llengua anglesa amb grans descomptes


Foto

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) continua oferint als seus afiliades i afiliats importants descomptes en activitats formatives punteres en el sector. Mitjançant l'acord de col·laboració amb Wellington Learning International podran accedir a cursos d'anglès sanitari específics per a cada categoria professional, tant sanitaris com no sanitaris. El preu final serà inferior en gairebé un 70% al preu de mercat.

Antonio Cabrera (FSS-CCOO) i Ezequiel Rodríguez (Wellington Aprenentatge)

Antonio Cabrera (FSS-CCOO) i Ezequiel Rodríguez (Wellington Aprenentatge)


L'acord ofereix a l'afiliació de CCOO quatre cursos específics d'anglès sanitari, impartits en teleformació i, de manera addicional, dos cursos més per adquirir o perfeccionar el nivell d'anglès general. 


Els quatre cursos específics són: 

Terminologia Sanitària a Anglès , dirigit a Medicina, Biologia, Bioquímica, Farmàcia, Odontologia / Estomatologia, Psicologia Clínica, Química, Ràdio Física hospitalària i Veterinària. 
 
Anglès Sanitari , dirigit a Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia, Nutrició Humana i Dietètica, Òptica-Optometria, Podologia, Teràpia Ocupacional i Llevadores. 
 
Anglès Sanitari per tècnics de formació professional , dirigit a Tècnics Superiors Sanitaris (totes les especialitats) i Tècnics de Grau Mitjà (totes les especialitats). 
 
Anglès Sanitari a l'Atenció a l'Usuari , dirigit a personal de Gestió i serveis i personal No sanitari (inclòs el personal del sector de la dependència). 
 
Els alumnes i les alumnes poden seguir la formació al ritme que millor s'adapti a les seves necessitats, al llarg dels 12 mesos de vigència de les claus d'accés, des de la data d'inici del curs. El desenvolupament d'aquesta formació fa servir una metodologia eminentment pràctica; per cadascuna de les 30 unitats que consta cada curs es realitzen les següents activitats: 
 
- Visualització i estudi de vídeos explicatius. 
- Enregistrament de la veu de l'alumne o l'alumna per practicar pronunciació. 
- Estudi i comprensió del material de suport adjunt. 
- Realització de dos tests de traducció i listening (escolta) del vocabulari. 
- Realització de dos tests de traducció i listening (escolta) de frases amb gramàtica aplicada. 

Molt important, per a realitzar correctament el curs es necessita un nivell d'anglès previ, equivalent al B1 o B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. Per assegurar aquesta condició, les dues primeres unitats de cada curs són d'accés lliure, previ a la matriculació, de manera que la persona interessada pugui saber amb anterioritat si disposa del nivell d'anglès necessari per realitzar amb aprofitament la formació. 
 
De no acreditar el nivell, hi ha la possibilitat d'apuntar-se als cursos d'anglès necessaris per adquirir el nivell: 

Reforç dels nivells de principiant A1 / A2 del Marc Europeu. 
Reforç dels nivells intermedis B1 / B2 del Marc Europeu. 

Per conèixer la informació completa i emplenar la inscripció pots accedir a la següent adreça:  www.wellington-sanidad-ccoo.com/

Els quatre cursos específics compten amb el Reconeixement d'Interès Sanitari (RIS) i, addicionalment, s'han iniciat els tràmits per intentar obtenir l'acreditació dels dirigits a personal sanitari. TU FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS 'AFILIA'T A CCOO! www.wellington-sanidad-ccoo.com/ Els quatre cursos específics compten amb el Reconeixement d'Interès Sanitari (RIS) i, addicionalment, s'han iniciat els tràmits per intentar obtenir l'acreditació dels dirigits a personal sanitari. TU FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS 'AFILIA'T A CCOO! www.wellington-sanidad-ccoo.com/ Els quatre cursos específics compten amb el Reconeixement d'Interès Sanitari (RIS) i, addicionalment, s'han iniciat els tràmits per intentar obtenir l'acreditació dels dirigits a personal sanitari. 

TU FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS 
'AFILIA'T A CCOO! 


14/02/2017

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.