Aprofitant els mesos d'estiu

CCOO critica els canvis organitzatius als quiròfans de l'Hospital de la Vall d'Hebron


La Secció Sindical de CCOO de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona vol denunciar la falta de voluntat negociadora per part de la direcció d’Infermeria a l’hora d’organitzar la plantilla de quiròfans que aniran al nou bloc quirúrgic.

La direcció d’Infermeria vol aprofitar l’obertura d’aquesta nova infraestructura per canviar les condicions de treball dels professionals dels quiròfans.

Vol establir una rotació entre quiròfans que realitzen intervencions diverses menyspreant l’experiència que els professionals han anant adquirint al llarg dels anys i de la formació.

A més, aprofita els mesos d’estiu, quan la majoria de personal és de suplències, per realitzar aquests canvis i convoca la Junta de Personal a menys de dos mesos vista de l’obertura d’aquest bloc quirúrgic (29 d’agost), cosa que no dóna temps material per estudiar la proposta i poder fer modificacions d’acord amb els treballadors.

Per tot això CCOO no vol entrar en el joc de la direcció i manifesta que estarà al costat del treballadors i treballadores en les seves reivindicacions.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 8 de juliol de 2016
08/07/2016

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.