Nota de la Federació de Sanitat en relació a les oposicions de l'ICS


Foto
La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya informa:A totes les seccions sindicals de CCOO hem rebut gran quantitat de queixes d’aspirants al concurs-oposició ICS, pel que fa a la realització de la primera prova del passat 19 de juny de 2016.

Les queixes venen de les persones aspirants de les categories professionals d’Infermeres i de TCAI.


En relació a Infermeres i Infermers:

Per l’incident ocorregut a Barcelona, en alguna aula del Campus UPF, on com a conseqüència d’una tall de llum, es va permetre als aspirants la utilització (prohibida expressament) dels dispositius mòbils com a llanterna, amb el conseqüent risc de consulta via Internet que això podria comportar.


En relació a TCAI:

Per l’incident ocorregut a l’Hospital de Viladecans, on suposadament, la nit abans de l’esmentada prova va aparèixer una documentació relativa a una aspirant amb el conseqüent codi de barres. Això va generar una denuncia.

Des de CCOO exigim a l’ICS que es pronunciï sobre el desenvolupament d'unes oposicions molt controvertides des del seu origen, que van generar molta crispació per la poca quantitat de places, i que a sobre, organitzativament, estan deixant molt a desitjar.

Dir també, que les xarxes socials van plenes d’aquests incidents i d’altres, i que ha originat el desencant del conjunt de treballadors i treballadores de la institució.Barcelona, 20 de juny de 2016


Veure la nota en pdf


21/06/2016

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.