Sessió del 22 de setembre de 2014

Comissió de Seguiment del Pacte de mobilitat voluntària


Foto
Convocatòria DUI
El 29 de setembre es publicarà al DOGC la resolució amb les destinacions per tal que la incorporació es pugui fer el dia 1 d’octubre.
El cessament al centre d’origen s’ha de fer al cap de tres dies des de la publicació al DOGC de la resolució i la incorporació a la nova destinació durant els dos dies següents al cessament. Si el trasllat comporta canvi efectiu de residència (justificat amb l’empadronament), aquest termini s’amplia fins a quinze dies.

Convocatòria de gestió i serveis
El mes d’octubre es publicarà la llista definitiva d’admesos i exclosos així com les puntuacions provisionals. La previsió és que la llista definitiva es publiqui el febrer del 2015 i que la 
incorporació a les noves destinacions es faci el març.
Convocatòria de personal sanitari
La convocatòria es publicarà al DOGC el 3 de novembre, perquè les auxiliars d’infermeria de l’última convocatòria s’hi puguin presentar. La previsió és que la incorporació a les noves destinacions sigui el maig del 2015.

Barcelona, 23 de setembre de 2014

Veure la nota 
Veure calendari de trasllats

23/09/2014

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.