Marxa contra la privatització de l’ICS

13 de març 11 hores

Companys i companyes,

Us convoquem el dijous dia 13 de març les 11 al sindicat per sortir cap el Parlament on ens concentrarem en defensa del sistema sanitari públic i contra la fragmentació de l’ICS. Aprofitarem que ICV farà una interpel·lació parlamentaria al Govern demanant explicacions d’aquest intent privatitzador d’uns serveis que la població ja ha pagat amb els seus impostos.
Com ja us vam informar el Govern de la Generalitat ha començat un procés de transformació del sistema sanitari públic que pot significar la privatització de tots aquells serveis que poden ser font de negoci. Fa uns dies es va anunciar que es volia “unificar sota la titularitat d’un únic ens tots els dispositius assistencials de la regió sanitària de Lleida”. Entenem que això pot ser l’inici de la fi de l’Institut Català de la Salut com l’hem entès fins ara: la columna vertebral del sistema sanitari públic.
No podem permetre un atac com aquest sense plantar la batalla necessària.
Al parlament no hi pot faltar ningú de cap sector, no només estem defensant llocs de treball i condicions laborals, estem defensant el nostre sistema sanitari, els nostres serveis públics perquè també ens afecta com a usuaris.

Si ens ataquen ens defensem !!!!!!!!

Es públic, es teu, salva-ho!!!!!

Veure en pdf