Mesa sectorial 30 de gener: jornada 2014 i permisos

Permisos acordats en la sessió de la Mesa sectorial de negociació de salut del passat 24 de gener  

1. Interpretació del permís per cura de fill menor amb càncer o altra malaltia greu. En el permís per cura de fill afectat de càncer o una altra malaltia greu, es considerarà “ingrés hospitalari de llarga durada” la continuació del tractament o cura del menor posterior a l’alta hospitalària.  

2. Cirurgia major ambulatòria. El personal estatutari de l’ICS podrà gaudir d’un permís per CMA d’un familiar de primer grau de consanguinitat (incloent la parella degudament reconeguda d’acord amb la normativa d’aplicació) el dia de la intervenció.  

3. Proves diagnòstiques amb sedació. Per a la realització de proves diagnòstiques amb sedació, el personal estatutari de l’ICS podrà gaudir de permís el dia en el que se li practiqui la prova. El personal del torn de nit podrà escollir gaudir d’aquest permís entre la nit abans o la nit després de la realització de la prova.    

VEURE DOCUMENT
_______________________________________________________________________________________________

Quart dia d’assumptes propis de l’exercici 2013 
 

Amb caràcter excepcional i amb la finalitat de facilitar-ne el gaudiment amb la suficient planificació, el dia addicional de permís per assumptes particulars que ha estat introduït amb caràcter de legislació bàsica per la Llei orgànica 9/2013, de 20 de desembre i corresponent a 2013, es podrà gaudir fins el dia 30 d’abril del 2014. El gaudiment d’aquest dia reduirà la jornada anual efectiva.  

De la mateixa manera, un dels 4 dies d’assumptes personals del 2014 haurà de gaudir-se entre els dies 1 i 31 de gener de l’any 2015, de tal manera que entre el dia 1 de gener del 2014 i el dia 31 de gener de 2015, es gaudiran de 5 dies d’assumptes personals.  

D’acord amb la voluntat del professional i de conformitat amb les necessitats del servei, es podrà concedir enguany el gaudiment d’aquest quart dia abans del dia 31 de desembre del 2014.  

A partir del 2015 el còmput dels 4 dies d’assumptes personals es farà de l’1 de febrer al 31 de gener de l’any següent.  S’habilita a les Gerències Territorials per ajustar els calendaris laborals, de forma que es garanteixi el gaudiment l’any 2014 del 4t dia a compte de la jornada del 2013 en els termes expressats.

VEURE DOCUMENT