Ampliat el dret de reducció de jornada i salari per cura de menors de 8 a 12 anys


FotoEl passat 20 de desembre, va tenir lloc la darrera reforma legislativa en matèria laboral, el "Real Decreto-ley 16/2013, de 20 de diciembre, de medidas para favorecer la contratación estable y mejorar la empleabilidad de los trabajadores".

La Llei d'Igualtat, al 2007, va ampliar el període de 6 a 8 anys. l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic estava per sobre, i ja preveia la reducció fins als 12 anys. Amb la nova regulació TOTS I TOTES les traballadores, tant laborals com a funcionàries, tenen el mateix dret. 

VEURE EL REAL DECRET

07/01/2014

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.