LÍMITS D'EXPOSICIÓ PROFESSIONAL PER A AGENTS QUÍMICS A ESPANYA 2014


Foto
El nou document "Límites de Exposición Profesional para Agentes Químicos en España, 2014" que es va aprovar la darrera reunió del Ple de la Comissió Nacional de Seguretat i Salut, fa referència als valors límit de les concentracions d'una sèrie d'agents químics i que és útil a l'hora de valorar els riscos laborals.

Ja sabeu que aquest és un límit de referència però que no és pas  la garantia  que per sota d'aquesta exposició no hi hagin danys a la salut, ja que la forma d'establir aquests límits com veieu d'any en any va canviant (sent més restrictiva principalment).

Aquest nou llistat serà vigent a partir del 1 de gener del 2014.

VEURE EL DOCUMENT
 


20/12/2013

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.