FARMÀCIA - I Conveni interprovincial d'oficines de farmàcies per a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona


FotoAls locals de Comissions Obreres de Catalunya s’ha signat el I Conveni interprovincial d’oficines de farmàcies per a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona.  

Aquest conveni garanteix la regulació de les condicions de treball a tots els treballadors i treballadores del sector, ja que fins a l’actualitat estaven regulats pel Conveni estatal d’oficines de farmàcia, conveni que perdrà la ultraactivitat el dia 8 de juliol, per la postura de les patronals del sector que volen desregularitzar-lo del sector.  

Aquest I Conveni garanteix la seva mateixa continuïtat, ja que en cas de pèrdua de la ultraactivitat s’ha acordat sotmetre’l a l’Acord per al suport i l'acompanyament als processos de negociació col·lectiva en ultraactivitat.  

Aquest conveni també  garanteix una millor estabilitat en l'ocupació a les farmàcies ubicades en zones turístiques.  

Un altre dels objectius és el de caminar cap el I Conveni nacional d’oficines de farmàcia de Catalunya.  


Veure en Pdf
05/07/2013

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.