Nota informativa ICS-IDI

INFORMACIÓ SOBRE LA SITUACIÓ DELS SERVEIS DE RADIOLOGIA I MEDICINA NUCLEAR DE L’ICS I LA GESTIÓ COMPARTIDA AMB L’IDI

Després de la reunió que CCOO va demanar a l’ICS per tractar el tema de la gestió compartida amb l’IDI als serveis de Radiologia i Medicina Nuclear, la informació en el moment actual és la següent:

Només estan signats convenis de col·laboració a Tarragona-Terres de l’Ebre i Girona.

Aquests convenis no han estat mai un punt a l’ordre del dia de la Mesa sectorial, per tant no hem parlat de forma prèvia d’aquest procés, ni tan sols l’ICS ens havia informat que ho faria de forma territorial, ni a la Mesa, ni al Consell d’Administració.

CCOO hem manifestat el nostre absolut desacord amb la forma en què l’ICS ha estat portant aquest tema i hem exigit que abans de la signatura d’un altre conveni de col·laboració es tracti el tema a la Mesa sectorial que és l’àmbit corresponent.

L’ICS manifesta que no té previsió de la possible implantació a altres territoris, que no hi haurà cap conveni més aquest any 2013, i que no hi ha cap data concreta ni cap període establert  per a la resta d’àmbits.

Des de CCOO estarem molt pendents d’aquest tema i us informarem del desenvolupament dels propers convenis territorials, per garantir els drets dels treballadors i treballadores de l’ICS.

Feu clic per veure el document