CCOO de Catalunya

Campanya Ordinària Carrera professional 2021


Informa't »

CCOO t'ajuda contra la precarietat. Envia'ns un whatsapp al 689 586 414 i t'assessorarem!


T'assessorarem »

Campanya de la CES per demanar més democràcia a la feina


Signa la petició! »

Campanya Ordinària Carrera professional 2021


Informa't »

Campanya Ordinària Carrera professional 2021


Informa't »

CURSOS INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA


Forma't »

Forma't amb CCOO


Informa't »

Preguntes freqüents i consultes sobre el coronavirus


Informa-te'n ara! »

Adequació de la quota d'afiliació per a les persones que han perdut ingressos pel coronavirus


Informa-te'n »

Campanya Ordinària Carrera professional 2021

S'ha fet pública la convocatòria 2021, per sol·licitar els nivells de carrera professional de personal estatutari de tots els grups professionals de l'àrea funcional sanitària i de l'àrea funcional de gestió i serveis de l'Institut Català de la Salut, que ja s'ha publicat al DOGC

més informació »


CCOO Valora positivament que la Seguretat Social valori incloure el reconeixement del contagi de COVID-19 com accident de treball per al personal zelador.

La Seguretat Social (INSS) ha fet públic un criteri tècnic sobre el reconeixement d'accident laboral en cas de contagi de la COVID-19, que regula el RD 28/2020. Aquest criteri considera que el personal no assistencial del centres sanitaris i sociosanitaris no ha de tenir reconeixement d'accident laboral en el cas de contagi per la COVID-19, tot i que el RD 28/2020 es refereix als professionals de centres sanitaris i sociosanitaris, sense excepcions. Davant d'aquest criteri tant injust, CCOO hem iniciat negociacions amb el Ministeri de la Seguretat Social.

més informació »


Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.