Eleccions sindicals a l'ICS

CCOO rep un gran suport per part dels treballadors i les treballadores i aconsegueix una àmplia representació en tots els centres de l'Institut Català de la Salut


CCOO ha aconseguit uns molt bons resultats en les eleccions sindicals a l'Institut Català de la Salut. CCOO ha aconseguit 77 delegats, 2 més que en les eleccions de 2007. CCOO ha mantingut una àmplia representació en tots els hospitals i àmbits d'atenció primària de l'ICS, gràcies al suport de molts treballadors i treballadores que han dipositat la confiança en CCOO. Aquest sindicat reitera el seu compromís amb la defensa dels drets de tots els treballadors i treballadores de l'ICS, sense exclusions, i continuarà lluitant per ells i per mantenir una sanitat pública de qualitat.

Davant els resultats, però, CCOO manifesta la seva preocupació pel creixement que ha tingut tot el sindicalisme corporatiu, ja que en moments de crisi com l'actual, en què estan amenaçats els serveis públics, és quan més necessària és la unió i la força del sindicalisme de classe, que prioritza els interessos generals de tots els treballadors i dels ciutadans enfront dels interessos de col•lectius específics.

Finalment, CCOO es compromet a treballar durant els propers 4 anys per no defraudar la confiança dipositada en nosaltres i mantenir-la i incrementar-la en el futur.
24/03/2011

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies