format impressió |  contrast  

Responsabilitat social

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sseliva@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

L'ICO i la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial posen en marxa una iniciativa per millorar la gestió de la RSE de més de 1.000 pimes


L’Institut de Crèdit Oficial (ICO) i la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides han posat en marxa la iniciativa RSE-PIME, amb l’objectiu de promocionar la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) entre les petites i mitjanes empreses (PIMES), incentivant-ne la integració en la gestió del negoci. En aquesta primera edició està previst que puguin participar-hi al voltant de 1.000 petites i mitjanes empreses i autònoms.

L’objectiu de la iniciativa és arribar al major nombre de PIMES possibles d'àmbit estatal facilitant l’aprenentatge en RSE i la seva incorporació en la gestió diària. Una adequada gestió de la RSE permetrà a les PIMES col•laborar amb els seus clients en el compliment dels requisits de la Llei d’economia sostenible i adaptar-se a les seves exigències en matèria de RSE, així com l’accés d’aquestes entitats de menor grandària a subvencions, concursos i ajudes estatals.

El primer pas per participar en la iniciativa RSE-PIME és formar part de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial. Després de la seva adhesió, les empreses participants podran beneficiar-se de sessions formatives en matèria de RSE, tant presencials com en línia. Per últim, des de l’eina s’elaborarà la Memòria de Sostenibilitat RSE-PIME corresponent a l’exercici 2011, de manera que rebran suport i un seguiment personalitzat per part de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial.

Les empres i autònoms interessats a formar part de la iniciativa RSE-PIME poden consultar per a més informació  la següent pàgina web: http://www.pactomundial.org/iniciativarsepyme, a més de les pàgines web de la Xarxa del Pacte Mundial (www.pactomundial.org) i de l’ICO (www.ico.es).

Després de l’aprovació de la Llei d’economia sostenible i abans de la propera comunicació que la Comissió Europea farà pública a l’octubre, les noves exigències normatives marquen el camí a seguir perquè les PIMES integrin la responsabilitat social en les seves estratègies de negoci i experiències en l’àmbit de la RSE.


29/02/2012

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI