format impressió |  contrast  

Responsabilitat social

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sseliva@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

L'exvicepresident de l'ABN-AMRO, Herman Mulder, va ser designat nou president del Global Reporting Initiative (GRI)

Herman Mulder, nou president del Global Reporting Initiative (GRI)
Herman
Mulder, nou president del GRI

L'exvicepresident de l'ABN-AMRO, Herman Mulder, va ser designat nou president del Global Reporting Initiative (GRI) en substitució de Mervyn King, que el 6 d'octubre va assumir el lideratge de la Iniciativa Internacional per als Informes Integrats. Mulder té una àmplia experiència en matèria de sostenibilitat com a membre de la junta del Punt de Contacte Nacional d'Holanda (NCP) de les directrius de l'OCDE per a empreses multinacionals.

Mulder també ha treballat en el camp de les finances per al desenvolupament a l'Índia i el Brasil. "He après com d'interconnectat està el món. És important conèixer la nostra pròpia cadena de valor i reconèixer que els desequilibris poden ser un problema important", va explicar en la seva assumpció"Una de les lliçons de la crisi financera és que necessitem una transparència molt més gran en matèria de riscos i oportunitats", ha afegit Mulder.

"Aquest és un imperatiu a nivell mundial. Els governs, les borses de valors i els inversors han d'adoptar l'ús d'informes que expliquen l'enfocament de la política d'RSE, animant més organitzacions a informar sobre el seu acompliment. Tot i els recents avenços significatius en els informes de sostenibilitat utilitzant les directrius del GRI, moltes més companyies han d'adoptar pràctiques avançades de divulgació, davant els riscos, les oportunitats, les dependències i els impactes en la seva cadena de valor. D'altra banda, els inversors han de reconèixer que aquesta divulgació és essencial per a ells: "usar-lo o perdre'l", va afegir.
Com a vicrepresidenta del GRI va quedar Anita Normark, una consultora en construcció sostenible amb antecedents en el món sindical. Va ser secretaria general de la Federació Internacional de Treballadors de la Fusta.04/01/2012

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI