format impressió |  contrast  

Responsabilitat social

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sseliva@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

La responsabilitat social corporativa (RSC) constitueix una qüestió de gran actualitat, i tant les empreses com els seus clients tendeixen a interessar-se cada vegada més per l'ètica de l'actuació empresarial

Declaració de l'OIT sobre les empreses multinacionals i la política social


Línies directrius de l´OCDE per empreses multinacionals 1976.PDF


La declaració tripartida de l’OIT sobre les empreses multinacionals i la política social (o, de forma resumida, Declaració sobre Empreses Multinacionals, DEM), va ser un document pioner quan es va aprovar en 1977. Des de llavors, ha resultat ser un instrument de gran valor en l'establiment d'un marc conformement a com les empreses d'àmbit global poden operar com a bons ciutadans corporatius del món, i en el treball de l’OIT de promoure pràctiques laborals socialment responsables.

La responsabilitat social corporativa (RSC) constitueix una qüestió de gran actualitat, i tant les empreses, com els seus clients tendeixen a interessar-se cada vegada més per l'ètica de l'actuació empresarial. Les empreses amb polítiques de RSC sòlides valoren la importància de considerar tant els factors mediambientals, com les condicions d'ocupació que ofereixen als seus treballadors, i és aquest últim aspecte al qual es refereix la Declaració sobre les empreses multinacionals per inspirar l'adopció de bones pràctiques.
16/05/2011

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI