format impressió |  contrast  

Responsabilitat social

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sseliva@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Basats en declaracions i convencions universals

Els deu principis del Pacte Mundial


globals compact 5 años rse.pdf 
Els deu principis del Pacte Mundial estan basats en declaracions i convencions universals. Quan es va engegar, la iniciativa només comptava amb nou principis: dos sobre drets humans basats en la Declaració Universal dels Drets Humans; quatre de laborals, inspirats en la Declaració de l’OIT sobre Principis fonamentals i drets laborals, tres sobre medi ambient, prenent com a referència la Declaració de Rio sobre medi ambient i desenvolupament.

A mitjan 2004 es va veure la necessitat de reforçar els nou principis ja existents amb un desè principi de lluita contra la corrupció, basant-se en la Convenció de les Nacions Unides contra la Corrupció.05/05/2011

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI