contrast  

Responsabilitat social

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sseliva@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Documents


Guia per a l'elaboració de Memòries de Sostenibilitat GR3.1

Podeu descarregar-vos la GR3.1 clicant aquí


Llibre Verd de la Comissió Europea

El present Llibre Verd té per objecte iniciar un ampli debat sobre com podria fomentar la Unió Europea la responsabilitat social de les empreses a nivell europeu i internacional, en particular sobre com aprofitar al màxim les experiències existents, fomentar el desenvolupament de pràctiques innovadores, augmentar la transparència i incrementar la fiabilitat de l'avaluació i la validació. Proposa un enfocament basat en associacions més profundes en les quals tots els agents exerceixin un paper actiu.


Declaració de l'OIT sobre les empreses multinacionals i la política social

La declaració tripartida de l'OIT sobre les empreses multinacionals i la política social (o de forma resumida, Declaració sobre Empreses Multinacionals, DEM), va ser un document pioner quan es va aprovar en 1977. Des de llavors, ha resultat ser un instrument de gran valor en l'establiment d'un marc conformement a com les empreses d'àmbit global poden operar com a bons ciutadans corporatius del món, i en el treball de l'OIT de promoure pràctiques laborals socialment responsables.


Línies directrius de l'OCDE PER A EMPRESES MULTINACIONALS

L'objectiu principal de les Directrius era garantir que les activitats de les EMN es desenvolupessin en harmonia amb les polítiques nacionals dels països de l'OCDE i enfortir la base de la confiança mútua entre les empreses i les autoritats governamentals.


GRI: llista de comprovació per a les organitzacions sindicals

Resumeixen qüestions clau: Procés de control de la presentació d'informes Requisits mínims d'informació Normes per a l'elaboració de memòries de sostenibilitat Les memòries de sostenibilitat i la inversió responsable


Els deu principis del Pacte Mundial

Els deu principis del Pacte Mundial estan basats en declaracions i convencions universals, drets humans, drets laborals, medi ambient i desenvolupament i lluita contra la corrupció


Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI