8a JORNADA DE PREVISIÓ SOCIAL COMPLEMENTÀRIA

Vint-i-cinc anys de plans de pensions d’ocupació

AMB UN GRAN ÈXIT DE CONVOCATÒRIA I ORGANITZADA PER CCOO DE CATALUNYA, S’HA CELEBRAT LA 8a JORNADA DE PREVISIÓ SOCIAL COMPLEMENTÀRIA.

El passat 24 de maig de 2012, es va celebrar la 8a. Jornada anual de l’Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya, sota el títol “Vint-i-cinc anys de plans de pensions d’ocupació”.

Amb una assistència de 175 persones, la Jornada de Previsió Social Complementària organitzada per CCOO de Catalunya s’ha consolidat com un espai de trobada dels diferents stakeholders del segon pilar a Catalunya, obert a Espanya i a Europa, com així ho posa de relleu la participació dels nombrosos ponents provinents de fora Catalunya.

La 8a Jornada de Previsió Social Complementària va tenir com referència principal el 25è aniversari de la primera Llei de plans de pensions a Espanya, sense perdre de vista els reptes de futur, entre els que destaca l’aprovació del Llibre Blanc dels sistema de pensions a Europa i les qüestions relatives a la mobilitats dels treballadors i la portabilitat dels drets consolidats dels sistemes complementaris de pensions.

A continuació trobareu tota la informació relativa a la 8a Jornada, al seu desenvolupament i els seus continguts.

Convocatòria

Programa de la jornada

Intervencions i ponències

Galeria d’imatges

La jornada a la premsa