contrast  

àrea de previsió social complementària

Secretaria d'Acció sindical

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya informa...

Plan Asociado de Pensiones de CCOO


Objectius d'una oficína del partícip

                                                  
Podríem resumir que l'objectiu d'una oficina dels partícips i dels beneficiaris en una pla de pensions del sistema d'ocupació és dotar-se d'una eina que doni servei als partícips i als beneficiaris.

 Ara bé, quins serveis? Per a què pot ser útil aquesta mena d'oficines?

El valor afegit que aquestes oficines dels partícips poden aportar valor afegit a les Comissions de Control i al propi pla de pensions en tres eixos:

1. Accessibilitat: Fer més accessible als partícips i beneficiaris el funcionament i evolució del propi pla de pensions i a la Comissió de Control.

2. Transparència: Fer més transparent el funcionament de la Comissió de Control i la situació del pla de pensions i el seu desenvolupament.

3. Independència:
Aconseguir més independència del pla de pensions respecte a l'Entitat Gestora i elements aliens al propi pla de pensions.

veure document

 

 
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

CPPS

Atlantis

Afilia't

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI