contrast  

àrea de previsió social complementària

Secretaria d'Acció sindical

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya informa...

Plan Asociado de Pensiones de CCOO


 PLA ASSOCIAT DE PENSIONS DE CCOO

CCOO promou un Pla de Pensions Associat del que ja són participis més de mil famílies. Les despeses de gestió i dipositaria per als afiliats i afiliades a CCOO són del 0,3 %, molt inferiors als de productes similars al mercat. En ser un pla Associat és controlat pels propis participis.

Informació i contacte 900 352 918 o planasociado@ccoo.es


AVANTATGES

CONFIANÇA: El pla està supervisat per una comissió de control, formada per representants dels propis partícips i de CCOO, que vetlla pels interessos dels associats i associades, alhora que permet un tracte més proper a ells/elles.

MENOR COST: Els plans de pensions individuals (aquells que podem contractar en qualsevol entitat financera) tenen un cost que pot aconseguir el 2,5% del patrimoni; la comissió mitjana d'aquests plans s'apropa a l'1,5%. El cost de gestió del Pla Associat és solament d'un 0,3% de patrimoni.

MAJOR RENDIBILITAT: La rendibilitat del Pla Associat és superior a la mitjana dels individuals amb risc similar. Aquesta major rendibilitat permet estalviar una quantitat addicional per a la jubilació.

Si ets afiliat pots obtenir més informació aquí

Cal utilitzar contrasenya, si no la tens, la pots sol · licitar aquí

 
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

CPPS

Atlantis

Afilia't

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI