contrast  

àrea de previsió social complementària

Secretaria d'Acció sindical

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya informa...

Plan Asociado de Pensiones de CCOO


Administració General de l'Estat 


Informació del Pla de Pensions de l'Administracion General de l'Estat. El Pla de Pensions d'Ocupació de l'AGE té com objectiu assolir una taxa de substitució el més propera possible al 100% del salari en actiu, aquest i no un altre, és l'objectiu. I aquí existeix un marge més que suficient per cobrir, si es té en compte que la pensió mitja en l'àmbit del sector i en els diferents règims de protecció existents, va des del 55% al 90%, del salari en actiu, depenent dels grups de titulació.
Per a complir aquest propòsit, l'instrument més adequat és la negociació i adopció de nous compromisos a través dels Plans de Pensions d'Ocupació, figura incentivada fiscalmente i que permet enriquir els continguts de la negociació col•lectiva, incorporant avantatges per a les parts i que, a més, resulten d'interès general: les masses d'estalvi líquid són un component fonamental per a la generació d'inversió productiva i per tant d'ocupació i riquesa social.

web de la Comissió de Control 
 
  
        
  
   
                                                    

 
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

CPPS

Atlantis

Afilia't

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI