contrast  

àrea de previsió social complementària

Secretaria d'Acció sindical

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya informa...

Plan Asociado de Pensiones de CCOO


Cursos Temaris cursos

Continguts del Cursos per a membres de Comissions de Control


Curs sobre "Utilitat de l'atribució de rendiments i resultats als fons de pensions"

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya organitza un nou curs, titulat "Utilitat de l'atribució de rendiments i resultats als fons de pensions", que s'impartirà el dia 21 de març del 2018 a la sala 46 de la 4a planta de Via Laietana núm. 16, 08003 Barcelona.


X Trobada de Tardor de l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya

El passat 23 de novembre, a la sala 11 (1r pis) de la seu de CCOO de Catalunya, Via Laietana, 16 (08003, Barcelona), hem celebrat la X TROBADA DE TARDOR per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació, organitzada per l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya.


Curs de formació per a membres de les comissions de Control. “Curs General de Plans i Fons de Pensions”

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya, organitza un nou “Curs General de Plans i Fons de Pensions” dividit en dues parts, part 1ª: ASPECTES JURÍDICS I LEGALS 20 i 21 de setembre de 2017 (ja realitzat) i Part 2ª: ASPECTES FINANCERS 25 i 26 d'octubre de 2017 "que s'impartiràn a la sala 45 de la 4ª planta de Via Laietana n º 16, 08003 Barcelona.


Segona sessió de la 13a Jornada de Previsió Social Complementària

Demà dijous, 8 de juny, a les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.


13a Jornada de Previsió Social Complementària

Els dies 1 i 8 de Juny de 2017, a la Sala d'actes de CCOO, Via Laietana, 16, 08003-BARCELONA, s'ha celebrat la 13a. Jornada de Previsió Social Complementària, organitzada per CCOO de Catalunya i que enguany s'ha desenvolupat en dues sessions de matí. El dia 1 de Juny amb el títol "FUTUR DE LA PREVISIÓ SOCIAL" i el 8 de Juny s'ha parlat de la “REVISIÓ DEL PACTE DE TOLEDO”


PROJECTE DE FORMACIÓ MULTIDISCIPLINÀRIA PER A MEMBRES DE COMISSIONS DE CONTROL.

El dilluns, 13 de març de 2017, a les 12 hores, a tingut lloc a l'aula "RAMÓN Y CAJAL" de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona l'acte de presentació del PROJECTE DE FORMACIÓ MULTIDISCIPLINÀRIA PER A MEMBRES DE COMISSIONS DE CONTROL DE PLANS I FONS DE PENSIONS DEL SISTEMA D'OCUPACIÓ.


Presentació del projecte de formació multidisciplinària per a membres de comissions de control dels plans i fons de pensions

Acord entre CCOO i la Universitat de Barcelona (UB).


Curs sobre “Els Informes de Gestió i les DPPI”

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya, organitza un curs sobre "Els informes de gestió i les DPPI" i es realitzarà els dies 21 i 22 de febrer de 2017. Es fara a la Sala 46 de la 4a planta de Via Laietana nº16, 08003 Barcelona.


Curs de formació per a membres de les comissions de Control. “UTILITAT DE L'ATRIBUCIÓ DE RENDIMENTS I RESULTATS ALS FONS DE PENSIONS”

L'Àrea de Previsió Social Complementària impartirà un curs per a membres de les comissions de control, el proper dia 9 d'abril de 2014, a l'aula 107 del local de CCOO. Via Laietana, 16 de Barcelona.


Curs de formació per a les Comissions de Control “L'exercici del dret a vot a les juntes d'accionistes"

L'Àrea de Previsió Social Complementària impartirà un curs per a membres de les comissions de control, el proper dia 11 de desembre, a l'aula 107 del local de CCOO. Via Laietana, 16 de Barcelona.


Curs de formació per a membres de comissions de control

L'Àrea de Previsió Social Complementària impartirà un curs per als membres de les comissions de control que tracta, entre d'altres, de temes jurídics, comptables, financers i d'inversió.


IMPLANTACIÓ DE LA CLÀUSULA D'ISR ALS MANDATS DE GESTIÓ DELS FONS DE PENSIONS DEL SISTEMA D'OCUPACIÓ

Dimecres, 19 de juny de 2013. Sales 12 i 13 de CCOO de Catalunya. Via Laietana, 16, 1r pis. 08003 Barcelona


Curs de formació el 6 de març del 2013

INSCRIPCIÓ TANCADA. S'HAN COBERT TOTES LES PLACES. Acció formativa de 5 hores destinada a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació, orientada a facilitar elements d'anàlisi i interpretació dels informes de gestió de les entitats gestores i del tancament dels comptes anuals dels fons de pensions .


“Inversions Socialment Responsables (ISR) i Responsabilitat Social (RS)"

Curs en dues sessions (26 de setembre i 23 d'octubre) sobre el desenvolupament de les clàusules d'inversió socialment responsable (ISR) als mandats de gestió i que les comissions de control exerceixin la seva responsabilitat social (RS).


Acció formativa sobre la designació dels membres de Comissions de Control

L'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya convoca una nova acció formativa sobre la designació dels membres de Comissions de Control, representants de partícips i beneficiaris, segons la nova normativa prevista en la Llei 27/2011.


Curs d'ISR: L'inversió socialment responsable en els instruments de previsió social complementària

La Secretaria de Formació i l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya han organitzat un nou curs sobre ISR per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació a Barcelona els dies 26 i 27 de setembre de 2011.


Curs de formació per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació

El dia 1 de desembre de 2010, a la seu de CCOO a Barcelona, Via Laietana 16, té lloc un curs sobre Inversions alternatives, per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació.


Curs de formació per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació

Els dies 19, 20 i 21 d'octubre de 2010, a la seu de CCOO a Barcelona, Via Laietana 16, es realitza un nou curs per a membres de comissions de control dels plans de pensions del sistema d'ocupació.


Curs de formació per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació

La Secretaria de Formació i l'Àrea de Plans i Fons de Pensions de CCOO de Catalunya han organitzat un nou curs avançat per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació a Barcelona els dies 14 i 15 d'abril de 2010.


Curs de Formació per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació

La Secretaria de Formació i l'Àrea de Plans i Fons de Pensions de CCOO de Catalunya han organitzat un curs per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació a Tarragona els dies 2, 3 i 4 de març de 2010


CURS DE FORMACIÓ PER A MEMBRES DE COMISSIONS DE CONTROL DE PLANS DE PENSIONS DEL SISTEMA D'OCUPACIÓ.

El 29 i el 30 de setembre i l'1 d'octubre de 2009, al local de CCOO, Via Layetana, 16, es donarà un curs per als membres de les comissions de control dels plans de pensions del sistema d'ocupació.


Balanç formatiu

L'Àrea de Plans i Fons de Pensions de CCOO ha fet diverses accions formatives durant els últims anys. Feu clic per veure el balanç de les accions formatives programades i realitzades per l'Àrea de Plans i Fons de Pensions de CCOO de Catalunya.


Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

CPPS

Atlantis

Afilia't

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI