Es constitueix la Plataforma Unitària de la Gent Gran per fer front a les polítiques antisocials dels governs i els incompliments electorals

El dilluns 25 de febrer, a les 11h a les Cotxeres de Sants de Barcelona

Moltes organitzacions de gent gran estan veient com les àrees d’assistència social que miraven de cobrir les necessitats de les persones grans estan sent desmantellades amb el pretext de la crisi quan en realitat les estan convertint en fonts de negoci. Davant d’això, els pensionistes han decidit fer escoltar el seu desacord.

En aquest sentit, diverses associacions de gent gran, així com les federacions de jubilats i pensionistes de CCOO i UGT, davant les accions dels governs central i de la Generalitat, que estan incomplint el programa electoral amb el qual es van presentar a les eleccions i per als quals van ser escollits, han decidit constituir una plataforma per fer front a aquestes agressions i aquests incompliments. La plataforma es presentarà públicament el dilluns 25 de febrer, a les 11 hores, a les Cotxeres de Sants de Barcelona (Ctra. de Sants, 79).

La retallada sistemàtica de les prestacions de dependència, l’endarreriment injustificat dels pagaments a la infraestructura d’assistència a la gent gran, el tancament i la privatització de centres de salut, l’oblit descarat de complir amb la llei en relació amb el manteniment del poder adquisitiu de les pensions, entre d’altres aspectes d’injustícia, han portat les organitzacions que constitueixen la plataforma a buscar el màxim enteniment entre elles. Aquesta plataforma té com a objectiu donar veu a un sector que no sempre és ben tractat en els mitjans de comunicació i que a més pateix fortes debilitats organitzatives.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 22 de febrer de 2013

Agenda:
Dilluns 25 de febrer de 2013
A les 11h
Cotxeres de Sants (Ctra. de Sants, 79, BCN)