L’oficina del CITE a Tarragona: assessorament gratuït en temes d’estrangeria

L’Ajuntament de Tarragona dóna suport al manteniment de l’oficina del Centre d’Informació per a Treballadors estrangers a la ciutat

Un any més, l’oficina del CITE de CCOO de Catalunya a Tarragona ha rebut el suport de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest suport garanteix la continuïtat de l’oficina del CITE a la ciutat des d’on es dóna assessorament gratuït en matèria d’estrangeria.

El suport a la tramitació de la documentació de persones en situació irregular representa un clar benefici tant per a les persones afectades com per al conjunt del territori. Disposar d’una situació administrativa regular els permet una millor integració social i laboral de les persones estrangeres. El mateix es pot dir de la resta de tràmits i informacions realitzades sobre la Llei d’estrangeria, que garanteixen que la persona en situació regular pugui mantenir-la sense dificultats.

A més, des l’oficina del CITE també es fan sessions formatives sobre coneixements laborals del Servei de Primera Acollida previst en el marc de la Llei d’acollida de persones immigrades i retornades a Catalunya. També es realitzen sessions informatives sobre el marc jurídic d’estrangeria adreçades a treballadors i treballadores estrangers i actuacions de sensibilització de la ciutadania sobre la realitat del fet migratori a Catalunya.