CCOO de Catalunya denuncia l'escassetat de material de prevenció dels contagis a Catalunya


Foto Durant tot el cap de setmana, les diferents organitzacions sectorials de CCOO han rebut queixes angoixades del personal sanitari, de neteja, de seguretat, d’emergències, de serveis bàsics i de centres de treball en general. Hi ha escassetat d’equips de protecció individual adequats a cada cas.

A més, les instruccions de protecció per al personal sanitari canvien cada poques hores.
El Govern de l’Estat, que va assumir la direcció general de la crisi mitjançant el decret de declaració d’alarma, té la capacitat de remoure recursos públics i privats per aconseguir aquest material, per garantir protocols estables i efectius.

La resposta de les autoritats ha de ser immediata per protegir les treballadores i els treballadors, les persones malaltes i la població en general, en aquesta crisi de salut pública.15/03/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.