Demà dimarts, 11 de febrer, a les 18 h, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, soterrani)

Acte de l'Àmbit LGTBI de CCOO de Catalunya en el marc de la segona Assemblea sindical oberta (ASO)


Entre gener i juny de 2020, CCOO de Catalunya organitza la denominada segona Assemblea sindical oberta (ASO), un espai de trobada per a la deliberació amb unes línies per al debat estratègiques, amb voluntat de construir el futur amb el sindicat. Es faran assemblees a diverses poblacions catalanes i cap al mes de juny hi haurà una assemblea final a Barcelona.

Demà dimarts, 11 de febrer, a les 18 hores, en el marc d’aquesta Assamblea sindical oberta, l’Àmbit LGTBI de CCOO organitza una trobada a l’Espai l’Assemblea de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, soterrani).

L’acte, conduït per Marta Ortega, tècnica d’igualtat a la Unitat d’Igualtat de la Universitat de Barcelona (UB), agent d’igualtat i investigadora de Tàcita Muta a la UB, servirà de pluja d’idees per reivindicar que el lloc de treball sigui un espai de llibertat respectuós, lliure i sense prejudicis ni discriminacions.

La informació de la trobada es troba a internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/227832/tagradaria-coneixer-una-mica-mes-lambit-lgtbi-de-ccoo

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 10 de febrer de 2020


agenda: dimarts, 11 de febrer, de 2020
a les 18.00 hores
Espai l’Assemblea CCOO - Via Laietana, 16, soterrani. BCN
10/02/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.