Debat “L’exemple de París: una victòria davant les multinacionals”, sobre la remunicipalització de l’aigua

Demà dijous, 21 de novembre, a les 18 hores, a la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16)

Demà dijous, 21 de novembre, a partir de les 18.00 hores, la sala 11 del primer pis de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16) acollirà el debat “L’exemple de París: una victòria davant les multinacionals”. El tema central és la reversió dels serveis municipals d’abastament d’aigua.

L’acte, organitzat per Enginyeria Sense Fronteres, Aigua És Vida i l’Editorial Icària, i amb el suport de CCOO Catalunya, servirà per presentar el llibre traduït del francès al castellà “Una victòria contra les multinacionals”, d’Anne Le Strat, extinenta d’alcaldia de París i líder política del procés de remunicipalització de l’aigua a aquesta ciutat.

La presentació serà a càrrec de l’autora, i l’acompanyarà Meera Karunanthan, directora de Blue Planet Project i membre del Council of Canadians. Al debat també intervindrà Míriam Planas, portaveu d’Aigua És Vida i d’Enginyeria Sense Fronteres, qui ha col·laborat en la redacció d’un capítol de la versió castellana del llibre.

Es tracta d’una activitat oberta, però cal inscripció prèvia de les persones interessades al formulari http://www.bit.ly/Apunteuvos.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 20 de novembre de 2019

Agenda:
Dijous, 21 de novembre, de 2019
a les 18.00 hores
Sala 11 CCOO – Via Laietana, 16, 1a planta. BCN