CCOO de Catalunya organitza la XIV Escola de Dones

Demà dijous, 24 d’octubre, al Centre Cívic Cotxeres de Sants de Barcelona (c/Sants, 79)

Demà dijous, 24 d’octubre de 2019, la Secretaria de Dones i Polítiques LGTBI de CCOO de Catalunya organitza la XIV Escola de Dones. Tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cívic Cotxeres de Sants, al c/Sants, 79, de Barcelona.

Amb el lema “Gènere i classe: interrelació o jerarquia”, es vol reflexionar sobre la classe i el gènere a partir de la realitat del conjunt de desigualtats existents i la seva interseccionalitat (com la migració, l’edat, la discapacitat, la identitat sexual…). Com altres anys, l’escola té dos espais diferenciats: al matí, espai de reflexió i proposta de les dones de CCOO (cal fer inscripció), i a la tarda, espai obert per al conjunt de l’afiliació i la ciutadania.

Començarà a les 10.00 hores, amb obertura a càrrec de Javier Pacheco Serradilla, secretari general de CCOO de Catalunya, Laura Pérez, responsable de Drets Socials, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel de Haro González, coordinadora del Barcelonès de CCOO de Catalunya, i Mireia Mata, directora general d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, seguida per la conferència (10.20 hores) amb Dolors Comas d’Argemir, catedràtica d’Antropologia Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV). A continuació, debats en grup i aprovació (13.45 hores) de la resolució contra les violències masclistes. A la tarda, taula-debat “El terra enganxifós: una realitat lligada a la precarietat, la classe social i el gènere” (15.00 hores) i clausura (17.00 hores) amb Alba Garcia Sànchez, secretària de Dones i Polítiques LGTBI de CCOO de Catalunya, i Montse Ros i Calsina, secretària de Comunicació Integral i Finances i portaveu de CCOO de Catalunya.

Més informació a internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/225679/xiv-escola-de-dones-de-ccoo-de-catalunya

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 23 d’octubre de 2019

Agenda:
Dijous, 24 d’octubre, de 2019
10.00 h (espai CCOO); 15.00 h (espai obert)
Centre Cívic Cotxeres de Sants – c/Sants, 79. BCN