CCOO fa arribar les reflexions i propostes al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme en relació a la fallida de Thomas Cook

Per la sostenibilitat integral dels models turístics

CCOO va exposar a la reunió del Consell Espanyol de Turisme del 7 d’octubre les seves reflexions i propostes en relació a la fallida de Thomas Cook del passat 23 de setembre.

CCOO considera necessari mantenir una actitud de prudència, sense alarmismes estèrils, però exigint rigor en les valoracions i propostes, que en primer terme ajudin a pal·liar la situació, i a mitjà i llarg termini millorar la sostenibilitat integral dels models turístics.

Per això, plantegem a totes les administracions competents, així com als empresaris i a la resta d’agents socials, un treball conjunt que permeti aconseguir mesures consensuades amb l’objectiu que l’impacte d’aquesta fallida empresarial sobre les xifres d’ocupació i la resta d’indicadors de l’activitat turística es redueixi al màxim.

En aquest sentit hem fugit de dramatismes i de plantejaments catastrofistes que només s’orienten a satisfer interessos de part.

Podeu veure:
-nota de premsa complerta:
https://www.ccoo-servicios.es/archivos/catalunya/ndp-thomas-cook-20191008.pdf
-document “Reflexiones y propuestas de CCOO ante la quiebra de Thomas Cook”:
https://www.ccoo-servicios.es/archivos/catalunya/20191007-documento-reflexiones-propuestas-ccoo-quiebra-thomas-cook.pdf

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 d’octubre de 2019