Demà dissabte, 5 d'octubre, a partir de les 17 hores, a la plaça de la Cultura i Centre Cultural Bellvitge-Gornal de l'Hospitalet de Llobregat

CCOO de Catalunya celebra la Festa del Treball Digne 2019


Demà dissabte, 5 d’octubre, CCOO de Catalunya celebra a l’Hospitalet de Llobregat una nova edició de la Festa del Treball Digne. Es tracta d’una jornada festiva i reivindicativa que serveix de lloc de trobada de la gent de CCOO de tot Catalunya, davant la proximitat de la Jornada Mundial pel Treball Digne (7 d’octubre). Es farà demà entre les 17 i les 24 hores a la plaça de la Cultura i al Centre Cultural Bellvitge-Gornal de l’Hospitalet de Llobregat.

A la plaça de la Cultura es faran activitats infantils i altres activitats lúdiques i culturals, com l’Espai poètic, la presentació dels llibres Llegará el invierno, d’Alfonso López i Pepe Gálvez, i “a espiral del silencio, de Mayte Martín; l’entrega de diferents premis i reconeixements, i per últim les intervencions de Francesc J. Belver, primer tinent d’alcaldia de l’Hospitalet de Llobregat, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, presentats per Liliana Reyes, coordinadora de CCOO de l’Hospitalet de Llobregat. Aquestes intervencions donaran pas a les actuacions musicals de Timón Republik (21 hores) i Hotel Cochambre (21.30 hores).

Al Centre Cultural Bellvitge-Gornal hi haurà l’actuació de la Coral Roig Encès acompanyada del grup del centre d’estudis musicals Passatge, la projecció del documental I la lluita continua. Del camp a la construcció de Catalunya, de Llúcia Oliva, sobre la vaga de la construcció del 76, i el debat Vaga laboral i protesta social, conduït per Cristina Torre, secretària d’Acció Sindical de CCOO de Catalunya, amb Jordi Mir, doctor en Humanitats i professor de la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, i Paula Pejenaute, advocada del Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya.

Trobareu tota la informació i el programa d’activitats a internet: https://www.ccoo.cat/festa/

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 d’octubre de 2019

Agenda:
Dissabte, 5 d’octubre, de 2019
a partir de les 17 hores
Plaça de la Cultura i Centre Cultural Bellvitge-Gornal. L’Hospitalet de Llobregat
04/10/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.