Se celebraran a la seu de CCOO de Catalunya amb el lema 'La precarietat laboral en la nova normativa i jurisprudència social'

3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical


Foto Les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical, que organitza el Gabinet Tècnic-Jurídic de CCOO de Catalunya, se celebraran a la seu del sindicat a Barcelona, el 7 i 8 de novembre de 2019, amb el lema 'La precarietat laboral en la nova normativa i jurisprudència social'.

S'hi tractaran temes com la regulació de la desconnexió digital, l'adaptabilitat i previsibilitat de la jornada laboral, el dret de vaga, la problemàtica de les càmeres de seguretat i la geolocalització en les relacions laborals o el registre de jornada, entre d'altres.

Les jornades jurídiques són gratuïtes. Per confirmar l’assistència, cal enviar un correu a l’adreça electrònica jornadesjuridiques@ccoo.cat i indicar nom, cognoms, DNI, adreça, codi postal, població, telèfon de contacte, adreça electrònica i professió.

Feu clic per veure:
- el cartell de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el cartell de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en castellà)
- el tríptic informatiu de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el tríptic informatiu de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en castellà)
02/10/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.