Memòria del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) del primer semestre de 2019


Foto Durant el primer semestre del 2019, des de les 33 oficines del CITE distribuïdes arreu de Catalunya es van atendre 6.504 persones, que van realitzar 8.890 visites i plantejar 14.701 consultes.

La memòria semestral del CITE posa de manifest que es manté l’arribada de persones de Veneçuela i d’Hondures iniciada l’any passat. Això ha fet incrementar el percentatge de dones ateses, que ha arribat al 60 % del total de persones ateses, com a conseqüència del major pes de les dones entre les persones provinents d’aquests països (un 64% en el cas de Veneçuela i el 89 % en el cas d’Hondures).

Per nacionalitats, el primer país és el Marroc, amb un 15,5% del total, seguit de Colòmbia (9,5 %), Veneçuela (7,2 %), Hondures (7,2 %) i Bolívia (5,6 %). Tanmateix, prop del 60 % de les persones ateses són llatinoamericanes.

Feu clic per veure:
- la presentació de les dades de la Memòria del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) del primer semestre de 2019
- el resum de la Memòria del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) del primer semestre de 2019
- la Memòria del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) del primer semestre de 201929/08/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.