La iniciativa ha estat impulsada pel Servei d'Atenció a les Migracions del Departament d'Acció Social de l'Ajuntament d'Igualada

El CITE de CCOO de Catalunya imparteix el taller Desmuntant prejudicis als joves que participen en el Curs d'iniciació a tècnic/a d'esports a Igualada


Demà dissabte, 13 de juliol, d’11 a 14 h, tindrà lloc a Igualada, al complex esportiu Les Comes, la realització del taller Desmuntant prejudicis, en el marc del Curs d’iniciació a tècnic/a d’rsports (CIaTE), que porta a terme el Consell Esportiu de l’Anoia dins d’un programa propi del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Aquest taller forma part de la campanya de sensibilització contra els estereotips i els prejudicis elaborada pel Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO de Catalunya i va rebre el premi Francesc Candel l’any 2015 com a reconeixement a la tasca en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant que atorga la Fundació Carulla.

La incorporació del taller en el marc del CIaTE ha estat promoguda pel Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada i té com a objectiu posar de manifest el paper dels estereotips i els prejudicis en la nostra percepció de les diferents diversitats presents en el nostre entorn social.

En aquest sentit, el taller cerca que les persones joves que hi assisteixin prenguin consciència del paper dels estereotips i els prejudicis en la construcció del discurs racista i xenòfob, i adquireixin una actitud crítica davant d’aquest fenomen.

Es tracta de la realització de quatre dinàmiques de grup que ens permetin saber què són els estereotips i els prejudicis, reconèixer alguns dels més comuns i prendre consciència de les conseqüències negatives que poden tenir per a les persones i els grups socials.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de juliol de 2019
12/07/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.