Davant l'anunci a la premsa la setmana passada d'una inversió de més de 2.500 milions d'euros, la qual hauria de donar servei a diferents municipis del Baix Llobregat

CCOO del Baix Llobregat valora positivament l'anunci d'un CUAP a Torreblanca, però continua exigint un increment dels recursos de salut per a la comarca


CCOO del Baix Llobregat valora positivament l’anunci de la creació d’un centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) a Torreblanca. CCOO valorem molt positivament qualsevol millora del sistema sanitari públic, especialment en el servei d’urgències, que hauria d’ajudar a descongestionar el molt saturat Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i oferir un servei directe als municipis de Sant Just Desvern, Esplugues, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Molins del Rei, Vallirana, el Papiol, Cervelló, Corbera i la Palma.

Lamentem, però, que no s’hagi aprofitat la recent ampliació del CAP el Pla de Sant Feliu per ubicar aquesta nova unitat, que ja preveia un projecte anterior del CATSALUT, i més tenint en consideració que el servei de radiodiagnòstic serà traslladat a aquest centre.

CCOO també considera que hauria estat desitjable que abans de l’anunci a la premsa prèviament s’hagués informat al ple del Consell de la Salut del Baix Llobregat, com a òrgan central de participació comunitària en matèria de salut, del qual formem part els principals agents socials i econòmics així com la comunitat sanitària del Baix Llobregat.

CCOO continua denunciant la insuficiència en la inversió pública del Pla de salut (PLANUC) al Baix Llobregat, denuncia que som molt lluny de les necessitats reals de la ciutadania i continua apostant per desenvolupar la proximitat al territori i una visió social, eficient, transparent i pública del nostre sistema sanitari.
02/07/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.