Demà dimecres, 26 de juny, a la rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona

CCOO participarà en la quarta sessió de treball de l'Agenda Urbana de Catalunya, demà, a Barcelona


Demà dimecres, 26 de juny, tindrà lloc a Barcelona la quarta sessió de treball de l’Agenda Urbana de Catalunya, impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat amb agents econòmics i socials (entre ells, CCOO de Catalunya) i de l’àmbit local.

Anirà sobre la cohesió social (dret a l’habitatge, territoris articulats, seguretat i justícia social), i es farà demà de les 9.00 hores a les 18.30 hores a la sala Brigades Internacionals de la UGT a la rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona. Hi haurà tres panels de persones expertes (60 minuts) seguits d’un debat entre els assistents (90 minuts); per part de CCOO hi assistiran representants de la Secretaria de Política Sectorial i Sostenibilitat i de la Secretaria de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions.

L’Agenda Urbana de Catalunya vol ser una eina per potenciar les oportunitats i per afrontar els reptes que planteja la creixent urbanització. Incorpora l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible - ODS#11 de l‘Agenda per al Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides. En aquest marc s’ha iniciat un procés participatiu per elaborar la diagnosi dels principals reptes que tindrà l’Agenda Urbana de Catalunya, bé de forma presencial, amb les sis sessions de treball, o en línia, a través de la plataforma de participació de la Generalitat (https://participa.gencat.cat/processes/Agendaurbana/f/2543/).

Inscripció a la sessió:
https://participa.gencat.cat/processes/Agendaurbana/f/2517/meetings/87

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de juny de 2019

Agenda:
Dimecres, 26 de juny, de 2019
a partir de les 9.00 hores
Sala Brigades Internacionals UGT - Rambla Santa Mònica, 10. BCN
25/06/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.