CCOO organitza una travessa Canyelles-Olèrdola dins dels actes del Dia Mundial del Medi Ambient

Diumenge, 9 de juny, com a part del projecte ambiental Clinomics

El proper diumenge, 9 de juny, es desenvoluparà una marxa a peu entre els municipis de Canyelles i Olèrdola. Es tracta d’un recorregut d’uns 8 kilòmetres per camins i vials de les comarques del Garraf i de l’Alt Penedès, força accessible per a tothom.

Aquesta activitat està organitzada per CCOO, i s’emmarca dins d’un projecte europeu Life conegut com a Clinomics. El seu objectiu és impulsar accions que permetin modernitzar l’economia de diversos territoris per avançar cap a una veritable adaptació als efectes del canvi climàtic. També pretén superar la manca d’acció de la majoria d’administracions, millorar la capacitat competitiva de les empreses i generar noves oportunitats d’ocupació de qualitat.

Aquesta marxa s’ha situat a tocar d’una data emblemàtica, com és el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny). Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canyelles i amb el suport tècnic del Centre per a la Sostenibilitat Territorial. La inscripció és gratuïta, i es facilitarà avituallament a les persones assistents.

El recorregut s’iniciarà al Casal de Canyelles, a les 10 hores. L’alcaldessa d’aquest municipi, Rosa Huguet, i el secretari general de CCOO del Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf, Josep Maria Romero, hi faran un petit parlament.

Durant el recorregut s’han previst parades en punts concrets per donar a conèixer valors naturals, geològics i culturals d’aquest territori. El punt final serà el complex monumental d’Olèrdola, on es farà el retorn amb autocar.

Amb aquest tipus d’activitats CCOO reivindiquem un model de desenvolupament més sostenible, just i inclusiu. Les nostres comarques requereixen l’aposta per una economia verda, que posi al centre les persones a través de sectors innovadors, que impulsi la qualificació i la formació de la gent treballadora i que sigui conscient de la potencialitat del patrimoni industrial, natural i cultural de casa nostra.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 de juny de 2019

Agenda:
Diumenge, 9 de juny, de 2019
des de les 10 hores
Casal de Canyelles. Camí del Romanguer, 11-13. Canyelles