CCOO participarà en les sessions de treball de l’Agenda Urbana de Catalunya

Es faran en diferents poblacions entre juny i juliol

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat impulsa, amb agents econòmics i socials (entre ells, CCOO de Catalunya) i de l’àmbit local, l’Agenda Urbana de Catalunya, una eina per potenciar les oportunitats i afrontar els reptes que planteja la creixent urbanització. L’Agenda Urbana de Catalunya incorpora l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible-ODS#11 de l‘Agenda per al Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides.

Per aquest motiu, s’ha iniciat un procés participatiu per elaborar la diagnosi dels principals reptes que tindrà l’Agenda Urbana de Catalunya, bé de forma presencial, amb sis sessions de treball, o en línia, a través de la plataforma de participació de la Generalitat (https://participa.gencat.cat/processes/Agendaurbana/f/2543/).

Les sis sessions de treball, que es faran en diferents poblacions entre juny i juliol, tractaran divuit blocs temàtics en total, i tindran tres panels de persones expertes (60 minuts) seguits d’un debat entre els assistents (90 minuts).

La primera de les sessions presencials, sobre processos metabòlics (economia verda i circular, cicle de l’aigua i energia sostenible, es farà demà dijous, 6 de juny, a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat (c/ José Agustín Goytisolo, 22-28) de 9.00 hores a 18.30 hores, i per part de CCOO hi assistirà Carlos del Barrio, secretari de Política Sectorial i Sostenibilitat de CCOO Catalunya, i Salva Clarós, responsable de Coordinació Sectorial del sindicat.

Inscripció a la sessió:
https://participa.gencat.cat/processes/Agendaurbana/f/2517/meetings/84

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 5 de juny de 2019

Agenda:
Dijous, 6 de juny, de 2019
a partir de les 9.00 hores
Espai Bital – c/José Agustín Goytisolo, 22-28. L’Hospitalet de Llobregat